Florisco

e. Floriscount/Playboy/Chromico

Født: 2010

Stangmål: 166 cm

Nyt dressurblod

Florisco er efter den tyske hingst Floriscount, der trods sin unge alder allerede markerer sig som far til flre godkendte hingste. Se mere om Floriscount her.  

Selv er Florisco udnævnt til årets unghingst hest i 2013, i 2016 bestod Florisco materialprøven og blev færdigkåret med beskrivelsen ” Hingst af god type. Passende dybde og bredde. Udtryksfuldt hoved. Velformet, passende lang hals. Skrå skulder. Velmarkeret manke. God overlinie. Smidig lænd. Velformet kryds. Lemmerne passende føre og tørre, fransk for. Bevægelsen særdeles god og taktfast i skridt. God og taktfast i trav. Særdeles god med god bæring i galop.”

Florisco har pinto Elitehingsten Playboy til morfar, der vandt materialeprøven i 1997 med samlet set 843 point og bl.a. 9 i skridt, 8 i trav, 9 i galop og 10 i ridelighed ved fremmedrytter.

På morsiden findes endvidere Elitehoppen Chroma, der foruden at være udnævnt til årets pinto i 1998 og er kåret med bl.a. 9 i skridt, 8 i trav og 8 i galop, ligeledes er mor til vallakken Blue Boy, der i dag går international dressur under Carina Navermann Torup.

Florisco’s mor Chromini har fået 5 afkom, hvoraf det er blevet til 3 godkendte hingste og 2 hovedstambogs-hopper. Chromini er ligesom hendes far Playboy og mod Chroma udnævnt til Elitehoppe.  

Type og form 8

Hoved hals 9

Skulder og manke 9

Overlinie og bagpart 9

Forlemmer 6

Baglemmmer 8

Skridt 9

Trav 8

Galop 9

Helhed 9